Op 13 oktober 2013 vond de bruidsbeurs Weddingbubbels plaats in het Van der Valk hotel.
Met meer dan 600 bezoekers was het absoluut een zeer geslaagde dag.

Hoogtepunt van deze bruidsbeurs was toch wel de spetterende modeshow. De trouwjurken van Esthers bruidshop en de trouwpakken op maat van Silhouet Maatkleding werden geshowd. Enkele van de merken die je op de catwalk zag waren : SinceritySweetheart en Affinity Bridal.

Silhouet Maatkleding wilde vooral laten zien welke mogelijkheden er zijn, wanneer je een trouwpak op maat bij ons laat vervaardigen. We hebben veel enthousiaste toekomstige bruiden en bruidegommen gesproken en met veel plezier tekst en uitleg gegeven over onze trouwpakken op maat. 

Enthousiast geworden? Bekijk nog even het volgende!

Trouwkleding heren
Trouwkleding heren

met dank aan bruidsfotografie van Kolck