Zondag 14 februari was het zover: de Valentine Vintage Beurs! Ondanks het slechte weer met veel natte sneeuw, kwamen de eerste bezoekers al voor openingstijd naar binnen druppelen en deze bedrijvigheid hield de hele middag aan.

Wat hebben we veel leuke bezoekers gesproken! Er was veel interesse voor onze herenmaatpakken en we hebben alles uitgebreid kunnen laten zien en over alle mogelijkheden kunnen vertellen.

De beurs zelf was erg compleet met allemaal leuke collega’s in de trouwbranche; In de stand van Esther’s Bruidsshop kon je trouwjurken passen, Gonnie’s Kinderkleding was er met de nieuwe voorjaarscollectie, All Cards met allemaal mooie en originele trouwkaarten, Danny van Kolck  heeft de hele dag foto’s gemaakt in de te leuke vintage fotobooth, je haar en make-up werden verzorgd door de stylistes van Studio Sylvia, heerlijke taart en cupcakes door Dominique’s Taarten, een bijna-net-echt huwelijk werd voltrokken door trouwambtenaar Hetty Wennekendonk, de superleuke Vintage Foodtruck van Oerz verzorgde de innerlijke mens en ga zo maar door!!

De beurs was bruisend van begin tot eind en we hebben ervan genoten. Alle bezoekers bedankt voor jullie komst en Weddings & More bedankt voor de geweldige organisatie!!!!