Regelmatig worden wij van Silhouet Maatkleding en Silhouet Maatpakken uitgenodigd op het hoofdkantoor van the Makers in Breda, voor de introductie van de nieuwe stoffen voor het nieuwe seizoen.

Zoals gewoonlijk kregen wij weer een mooie dag vol inspiratie aangeboden. Wij hebben diverse presentaties gehad met betrekking tot de eigenschappen van de nieuwe stoffen voor de maatpakken.

Ook hebben we een presentatie van onze knopen fabrikant en leverancier gehad. Nooit gedacht dat er zo’n wereld achter de knoop verzeild ging. Ik kijk voortaan toch anders naar de knopen die wij kunnen aanbieden voor onze maatpakken.

Knopen
nieuwe stof 2019

Dit jaar was er ook weer een presentatie van een stoffenhuis. Ditmaal was de presentatie van het merk Scabal. We hebben uitleg gekregen over de productie van de diverse stoffen die er voor de maatpakken verkrijgbaar zijn. Tevens zijn de verschillende eigenschappen van de diverse soorten wol, katoen, kashmir en zijde besproken. Wij hebben de duurste stof van de wereld in onze handen gehad, die van de Vicuña.

De Kick-Off vond plaats in het prachtige hoofdkwartier van The Makers die alles weer tot in de puntjes hadden verzorgd.

the Makers

Ben je nieuwsgierig  naar de nieuwe Herfst en Winterstoffen en
zou je daar wel een maatpak van willen hebben?