Op zondag 31 maart 2019 opent Fletcher Nautisch Kwartier De Kalkovens in Huizen haar deuren voor jullie. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur organiseert Bruidsbeurs Nederland hier een bruisende trouwbeurs. Kom de romantische sfeer proeven van deze officiële trouwlocatie en maak kennis met de beste trouwleveranciers, veelal uit de regio.

Van prachtige trouwjurken tot weddingstylistes, van bruidsboeket tot ‘de Beste Bruiloft DJ van Nederland’. De Kalkovens is op deze dag dus de ideale plek dus voor bruidsparen die inspiratie willen opdoen.

vanaf 12.30 PICK & SHOW:
Trouwjurken van verschillende merken worden natuurlijk live geshowd. Niet in een standaard modeshow, maar wanneer jij het wil! Pick your dress en het model loopt een rondje voor je in de door jouw uitgekozen jurk.
Locatie: Bij de stand van Susil’s Bruidsatelier

14.00 – 14.25 Inspiratiesessie Trouwceremonie:
Inspiratie op doen voor de trouwceremonie?
Schuif dan aan bij de inspiratiesessie trouwceremonie van trouwambtenaar Marijke Kunkeler van Trouw Buitengewoon.

De trouwceremonie is het hart van jullie trouwdag, het allerbelangrijkste moment van jullie Grote Dag. Het moment waarop jullie vol overtuiging met heel je hart ‘Ja’ tegen elkaar zeggen, met jullie liefste mensen om jullie heen.

Marijke Kunkeler van trouw buitengewoon is een bevlogen trouwambtenaar en ceremoniespreker. Met veel plezier deelt deze trouw-vakvrouw haar kennis en ervaring met bruidsparen to be. De highlights van de ceremonie passeren de revue tijdens deze boeiende, interactieve workshop.

Er tussenuit voor 2!

Hoe maak je kans op deze prijs:
Bij een bezoek aan de Bruidsbeurs op zondag 31 maart 2017 11.00-16.00 ontvangt elk bruidspaar één lootje. Iedereen die getagd is op facebook krijgt ook een lootje (Per bruidspaar 1). Als je meedoet met de facebook actie en op de dag zelf naar de bruidsbeurs komt dan maak je dus dubbel zoveel kans op deze prijs. Na afloop van de Inspiratiesessie zal deze prijs aan één bruidspaar (of één persoon) verloot worden.

Prijs: 1 nachtje weg voor 2 personen incl. ontbijt. In te wisselen bij diverse deelnemende bedrijven  (zie deelnemende bedrijven op wonderbox.nl) t.w.v. 79,90 exclusief toeristenbelasting.

Facebookactie:Deelname aan de facebook actie kan tot uiterlijk 27 maart 2019, 12.00 uur. Zie voorwaarden

Wonderbox: De prijs kan je verzilveren op de website van Wonderbox. De algemene voorwaarden staan op de website wonderbox.nl De prijs is 2 jaar na uitgifte geldig.

Datum Bruidsbeurs: zondag 31 maart 2019
Tijd: 11.00-16:00 uur
Locatie: Fletcher Nautisch Kwartier, Mastspoor 1, Huizen
www.dekalkovens.nl

Entree: GRATIS.