Bruidsatelier en Maatpakken Almere

Silhouet Maatkleding bestaat officieel sinds het jaar 2000 en is ontstaan uit een naaiatelier aan huis. Het bruidsatelier is met de jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf en gevestigd in het winkelgebied Promenade Almere Haven, dat ligt in de metropool Amsterdam.

Eigenaresse Yvonne heeft haar opleiding tot coupeuse gevolgd aan de MTS voor Mode en Kleding te Utrecht. Zij is gediplomeerd coupeuse met als specialisatie herenkleding en bruidskleding.

De kennis en ervaring van Yvonne in het vermaken van bruidskleding en aanpassen van maatkleding, is uniek in Nederland. Dit is dan ook de reden waarom menig bruidshuis haar klanten doorverwijst naar Silhouet Maatkleding.

De specialisatie in herenkleding is de reden dat een maatpak of trouwpak op maat, bij ons ook echt een maatproduct is dat gelijkwaardig is aan de perfectie van bespoke. Alle laatste correcties voor de ultieme pas worden in eigen huis uitgevoerd.

Onze aandacht, natuurlijke servicegerichtheid, vakmanschap en ambachtelijke werkwijze hebben ervoor gezorgd dat er een trouwe klantenkring is ontstaan, die nog steeds groeiend is.

Eerst pas maatpak