Welkom in mijn leuke atelier!
Mijn naam is Yvonne Vos en ik ben de oprichtster van Silhouet Maatkleding. Mijn bedrijf bestaat officieel sinds het jaar 2000 en is ontstaan uit een naaiatelier aan huis. Mijn bruidsatelier is met de jaren uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf en gevestigd in Almere Haven, waar er nog volop ruimte is en het parkeren gratis. Ik ben sinds januari 2021 gevestigd in de Creatieve Broedplaats “de Blauwe Reiger”. Een bruisende omgeving, met heel veel leuke creatieve ondernemers om mij heen. Wil je weten wie en wat er allemaal te doen is op deze locatie? Kijk dan op De Blauwe Reiger.

Ik heb met veel plezier mijn opleiding tot coupeuse gevolgd aan de MTS voor Mode en Kleding in Utrecht, waar ik afstudeerde als gediplomeerd coupeuse. Mijn specialisatie is bruidscoupeuse en herencoupeuse, wat perfect past in mijn huidige werkzaamheden in de bruidswereld. Met ruim 20 jaar ervaring ben ik nog lang niet uitgekeken en uitgeleerd in mijn vakgebied.

Om te zorgen dat mijn mooie ambacht blijft bestaan, ben ik sinds 2020 leermeester bij “Ambacht Nederland”. Een geweldig omscholingstraject, waarbij in anderhalf jaar tijd de fijne kneepjes van het vak geleerd worden, waarna de leerling/gezel zelfstandig kan gaan werken, in bijvoorbeeld een eigen bedrijf. Lijkt jou dat ook wat, kijk dan eens op de site van Ambacht Nederland!

Ik hou van de kleinschaligheid van mijn atelier, omdat mij dat ruimte geeft om tijd en zorg aan mijn klanten en werk te besteden. Bel gerust voor een afspraak en graag tot ziens in mijn atelier!
Yvonne