Groen Trouwpak

Trouwpak op maat…perfectie bereikt!
Als bruidegom wil je er tijdens de trouwdag op je best uitzien en met je trouwpak ook perfect aansluiten op de trouwjurk van jouw bruid. Streef je naar perfectie en zijn jullie creatief, dan is een trouwkostuum op maat het antwoord. Wij bespreken jouw wensen qua customizen en nemen de maat met behulp van driedelige paspakken. Hierdoor is de Look and Feel direct duidelijk. De beleving van het samenstellen van een trouwpak op maat is heel leuk en de prijs is vaak niet duurder dan het aanschaffen van een confectie trouwpak. Zeker niet als het laatste ook nog vermaakt moet worden.

Alles inclusief.
Het op maat aanmeten van het maatpak, de keuze van de stof, de voering, de knopen en het customizen van het pak, is bij ons één prijs. In het keuze traject kan je er al rekening mee houden, dat je na het trouwen het maatpak, of delen ervan, gewoon kan blijven dragen. Het zou toch zonde zijn om het in de kast te laten hangen! Prijzen beginnen bij ons vanaf € 499,-

Duurt het lang?
Voor het vervaardigen van het trouwpak hebben wij ongeveer 6 weken nodig. Ons advies is om 3 maanden voor de bruiloft een afspraak te maken. Ben je enthousiast geworden? Maak via onderstaande button een afspraak en laat je verder inspireren op:
www.silhouetmaatpakken.nl