Trouwpak op maat

Als bruidegom wil je er tijdens de trouwdag op je best uitzien en met het trouwpak ook perfect aansluiten op de trouwjurk van jouw bruid. Streef je naar perfectie en zijn jullie creatief, dan is een trouwkostuum op maat het antwoord.

Wij bespreken jullie wensen qua customizen en nemen de maat met behulp van driedelige paspakken. Hierdoor is de Look and Feel direct duidelijk. Is er een kleuren thema, is het een feest op het strand, of in een club, heb je een Bohemian wedding, zoek je een plastron, is het Black Tie, Vintage, wil je trouwen in de tropen, een stropdas gemaakt van de voering van het pak, een aparte strik, filmthema? Bij ons kan het…. De beleving van het samenstellen van een trouwpak op maat is heel leuk en de prijs is vaak niet duurder dan het aanschaffen van een confectie trouwpak. Zeker niet als het laatste ook nog vermaakt moet worden. Vergelijk het maar met een eigen huis laten bouwen of een rijtjeshuis kopen.

Het op maat aanmeten van het maatpak, de keuze van de stof, de voering, de knopen en het customizen van het pak, is bij ons één prijs. Onze service, ook na aanschaf, is ‘ééuwig’. Wij gaan tenslotte voor duurzaam en circulair. In het keuze traject kan je er al rekening mee houden, dat je na het trouwen het maatpak, of delen ervan, gewoon kan blijven dragen. Het zou toch zonde zijn om het in de kast te laten hangen!

Voor het vervaardigen van het trouwpak hebben wij minstens 6 weken nodig. Ons advies is om ongeveer 6 maanden voor de bruiloft een afspraak te maken.

Past dit verhaal bij jullie en ben je enthousiast geworden?

Maak via onderstaande button een afspraak of laat je verder inspireren op:

www.silhouetmaatpakken.nl

Silhouet_Maatpakken

Prijzen beginnen bij ons vanaf € 499,-

Maak een afspraak

Enthousiast geworden?

maak een afspraak voor een trouwpak op maat
Maak een afspraak