maatpak casual

Maatpak

Zelf je maatpak samen stellen! Hoe leuk is dat!

Mischien heb je er al ideeën over?

Wil je zakelijk, casual, een messcherpe tailoring, mix and match, jacket of spencer only, Peaky Blinders look? Heb je een trouwerij of feest met een kleurenthema, feestje op het strand of in een club, een Bohemian wedding, Black Tie, Vintage? Of ga je naar de tropen. Bij ons kan je alle kanten op!

Je hebt bij ons de mogelijkheid om zelf te kiezen uit een groot aantal stoffen, designs, voeringen en knopen. Daarnaast heb je een ruim aantal keuzes voor de vormgeving en uitvoering!

Tijdens het afpassen zorgen wij voor de juiste “Look and Feel”.  Dit komt omdat wij afpassen met een standaard driedelig pak. Je voelt en ziet direct de pasvorm van jouw toekomstige maatpak of trouwpak. Heb je lange armen, sport je veel? Moeilijke maten bestaan bij ons niet. Het veranderwerk voor de perfecte pas doen wij in eigen beheer en in ons eigen atelier.

Wij geloven in een circulaire economie en door onze ‘eeuwige’ service hopen wij dat onze maatkleding zo lang mogelijk en met veel plezier gedragen blijft worden.

Wij gaan voor een eerlijk product. Daarom werken wij samen met verantwoorde stoffenleveranciers en fabrikanten die duurzaam met hun producten en personeel omgaan.

Enthousiast geworden en wil je ook zo'n mooi maatpak?....... Dat kan!

Maak een afspraak
Maak een afspraak