nieuwe stof 2019

Zakelijk maatpak.
In je werk moet je goed voor de dag komen en een goede eerste indruk maken. Een maatpak geeft je net die extra uitstraling en persoonlijkheid. Persoonlijker dan een zelf samengesteld maatpak wordt het eigenlijk niet. Je hebt bij ons de mogelijkheid om zelf te kiezen uit een groot aantal stoffen, designs, voeringen en knopen. Daarnaast heb je een ruim aantal keuzes voor de vormgeving en uitvoering!

Hoe werk dat?
Tijdens het afpassen zorg ik voor de juiste “Look and Feel”.  Het afpassen gaat door middel van paspakken. Je voelt en ziet daardoor direct de pasvorm van jouw toekomstige maatpak. Heb je lange armen, sport je veel? Moeilijke maten bestaan niet. Het veranderwerk voor de perfecte pas gebeurd in eigen beheer en in eigen atelier.

Eerlijk.
Ik ga voor een eerlijk product. Daarom werk ik samen met verantwoorde stoffenleveranciers en fabrikanten die duurzaam met hun producten en personeel omgaan. De prijzen bepaal je zelf aan de hand van je stofkeuze en zullen je nog meevallen. Een mooi en duurzaam maatpak voor betaalbare prijzen.